Zakelijk

Registration

Username*

Email*

First Name

Last Name

Store Name*

https://montlys.nl/salon/[your_store]

Adresregel 1*

Adres 2

Land*

Stad/Plaats

Regio

Postcode*

Winkel telefoonnummer*

KVK-nummer

Password*

Confirm Password*

 

MONTLYS en het laten opzetten van uw account en pagina is geheel kosteloos en hiervoor zullen wij niet zomaar iets in rekening brengen. U zit overigens ook nergens aan vast!

Voor vragen of support kunt u Whatsappen naar: +31643559340

Beloon trouwe klanten met kortingen en verhoog uw omzet. Via een MONTLYS zakelijk account kunt u afsprakensysteem opzetten, abonnementen opstellen en producten toevoegen. Dit kan ook voor u gedaan worden. U ontvangt een eigen pagina met unieke websitelink, deze link kan gedeeld worden en/of als QR-code worden weergeven. Hierdoor kunnen gasten online en op locatie een abonnement afsluiten.

De voordelen van de kortingsabonnementen maken het aantrekkelijker voor klanten om vaker te komen. Daarnaast kunnen er extra producten en diensten direct via uw online pagina aangeboden worden, zelfs producten die door een derde partij geleverd worden. De opbrengsten gaan naar een online portomonee waarvan gemakkelijk het geld weer opgenomen kan worden op een rekening naar keuze.

Indien u over het aanmelden en gebruik van de dienst nog vragen heeft, horen wij deze graag! Neem via de contactpagina contact met ons op of druk op de onderstaande knop.