Over ons

Meer dan een betaalmethode.

Beloon trouwe klanten met kortingen en houd er een vast inkomen aan over. Via een MONTLYS zakelijk account kunt u zelf abonnementen opstellen en deze op uw eigen pagina met unieke websitelink weergeven, deze link kan gedeeld worden en/of als QR-code weergeven. Hierdoor kunnen gasten online en op locatie een abonnement afsluiten.

De voordelen van de kortingsabonnementen maken het aantrekkelijker vaker of maandelijks te gaan, waardoor u vaste klanten vaker terugziet. De opbrengsten gaan naar een online wallet waarvan gemakkelijk het geld weer opgenomen kan worden op een rekening naar keuzen. Als een klant een abonnement afsluit wordt het bedrag automatisch maandelijks verrekend en aan uw wallet bijgeschreven. Abonnementen zullen maandelijks opzegbaar zijn.

Verhoog uw omzet met abonnementen en extra producten

Maak meer inkomsten mogelijk met abonnementen en producten.

Met het bieden van abonnementen en een online winkel voor zowel interne als externe producten.

Maandelijks
<p>Met een MONTLYS abonnement zullen klanten vaker uw salon kunnen bezoeken.</p>
Producten
<p>Met MONTLYS kunt u gemakkelijker eigen en externe producten aanbieden.</p> <p> </p> <p> </p>
Meer overzicht
<p>Krijg een beter overzicht van alle gebruikers en bezoekers via MONTLYS.</p>

Affiliate producten.

Het is natuurlijk geen raar gezicht meer dat een salons naast diensten ook producten aanbieden. Vaak zijn deze producten van de andere bedrijven en in beperkte voorraad beschikbaar. Ondanks dat zijn extra producten vaak een superhandige extra inkomstenbron. Deze inkomstenbron kan veel uitgebreider met dank aan affiliate producten, waarmee u diverse producten kan aanbieden die u niet op voorraad hoeft te hebben. Hiermee kunt u via de leverancier direct de producten bij uw gasten laten afleveren.

De voordelen van affiliate producten zijn:

  • Commissies per verkoop, zonder eigen voorraad;
  • Persoonlijke kortingen voor uw bezoekers;
  • Nieuwe samenwerkingen met grote leveranciers en merken.

Deze optie en de optie voor eigen producten zijn beschikbaar voor alle MONTLYS gebruikers en te vinden in het online dashboard.